perjantai 27. helmikuuta 2009

ristejä ja kukkasia

Mulla on pieni mieltymys kirjoneuleisiin. Sen ja japanilaisen kirjan innoittamana sain valmiiksi seuraavanlaisen kirjoneulehatun.


Ohje: nro 12 cross & flower

Kirjasta: Scandinavian Jacquard Caps,

Let's knit series

ISBN: 978-4-529-04632-9

Lanka: Sandnes Garn Smart, väreissä kirkas pinkki #4827, sammaleen vihreä #9544, kirkas sininen #5936, vaaleanpunainen #4715, valkoinen #1001

Puikot: 3,5 mm pyöröt ja sukkapuikot


Malli oli muuten helppo, mutta kaaviossa oli mielestäni muutamia epätarkkuuksia. Ja välillä meinasi mennä hermot viiden lankakerän kanssa. Jätin pois yht. 11 kerrosta mallista, koska en halunnut piposta tötteröä, niin kuin ohjeessa. Loppujen lopuksi jätin pois myös korvaläpät, koska pipo oli jo tarpeeksi iso muutenkin. Moni muukin malli ko. kirjasta himottais tehdä, mutta kohta alkaa pipoja olla aika monta. Mutta toisaalta kuka niitä laskee? Onhan Teemu Selänteelläkin iso halli täynnä autoja ja lisää pitäis aina vaan saada.



Kirjan kansi, jossa kyseinen pipo komeilee:

Muutama muu malli kirjasta:

Kiva sydänmalli-combo:


Herkkä, tyttömäinen yhdistelmä:

Teiniuhmaa:

Mallit ovat tarkoitettu aikuisille, vaikkakin mallina onkin "14 vee plikka". Yhteensä kirjassa on 20 erilaista mallia näitä kivoja talviasusteita. Ja ohjeista saa selvän vaikkei japania osaakkaan, koska joka ikisestä mallista on hyvät kaaviot. Kirja on muuten ostettu Japanin Amazonista.

3 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Ihana pipo!

hiisa kirjoitti...

Kiitos Tui!

Anonyymi kirjoitti...

It is very helpful!