keskiviikko 13. elokuuta 2008

mitä olen tehnyt viime päivinä


Kolmen viikon kesäloma alkoi maanantaina, siitä lähtien on otettu r-e-n-n-o-s-t-i. Nukuttu, neulottu neuleolympialaisneuletta ja inasen shoppailtu. Tietenkään en ole unohtanut koiraani pöytälaatikkoon pölyttymään vaan sekin on saanut osansa siitä että mamma on kotona.
Lomasää on ollut sateinen, sen verran lämmintä, että pääsee hikoilemaan sadetakin alla.
Olympialaisneuleeksi päääsi aiemmin mainitsemani Nicky Epsteinin suunnittelema Flower Cardi, joka oli kesän Knit1mag:ssä. Kuva löytyy jostain kirjoitelmastani täältä blogista.
Kuvia neuleesta myöhemmin lisää. Neuleen väri on kirkas omenan vihreä, joka onnistuneesti valokuvassa näyttää lähinnä hailakalta kaalimadon väriseltä. Voi kun olisi sellainen kamera, jolla saisi nuo värit toistettua hyvin ja kauniisti....

Langaksi valitsin paksua Pirkalankaa vastoin kaikkea kuvittelemaani. En yleensä käytä 100% villaa kutittavuuden takia, mutta väri oli juuri passeli ja lanka helposti ostettavissa. Joten enköhän mä yhden neuletakin kestä villaisena kun pukee pitkähihaisen trikoopaidan vaikka alle.
Tänään on 6. olympialaispäivä ja takki on 10 cm alle kainaloaukkojen (teen sen yhdessä osassa). En sitten tiedä valmistuuko ajoissa vai ei. Mutta tänään on iskenyt tekoväsymys... ei ole tahtonut edistyä, onhan se sileäneule kyllä melko yksitoikkoista neulottavaa.

Tällä viikolla on odotettavissa vielä kaverieden tapaamisia ja matkustelua Turkkuseen päin. Ja sain salaiselta neuleystävältäkin viestin, että pakettia on luvassa. Ihanaa, yllätykset on kivoja.
Ensi viikolla matkustellaan sitten lisää koiran kanssa ja mennään kotopuoleen käymään määräämättömäksi ajaksi.

Tämän loman teema on näköjään relax and take it easy. Olen tässä mietiskellyt että jos työ ei loman jälkeenkään maistu muuta kuin tervalle niin alan aktiivisesti miettiä muita ratkaisuja tähän ongelmaan (kuten alan vaihtoa). Mutta en pilaa lomaani kuitenkaan tällä angstilla vaan ahdistutaan sitten vasta myöhemmin lisää.

Ei kommentteja: