keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Interpretations 4 ja työnalla olevat neuleet


Odotus on ohi ja uusin Interpretation-kokoelma julkaistiin helmikuun puolessa välissä. Linkistä pääset lookbookiin. Ihanan inspiroivia kuvia. 

Ihanan inspiroivia kuvia useita malleja joita voisi neuloa. Toivelista kasvoi taas useammalla projektilla. Tekisi mieli aloittaa heti joku uusista malleista. Minun ensimmäiset suosikit ovat Tourmaline-kauluri, Wishes-neuletakki ja Flyway-huivi

Viime vuonna tein kuitenkin päätöksen, että neulon vain yhden projektin kerrallaan, koska silloin projektit valmistuvatkin eivätkä jää vuosiksi pölyttymään kaapin perukoille. Aika hyvin onnistuinkin asiassa, kunnes tänä vuonna repsahdin aloitin neuloa kahta neulepaitaa. Edistymisvauhti hidstui heti roimasti, kun neulon vuorotellen molempia vain vähän. Vähän kaipaan sitä, että keskityn vain yhteen projektiin kerrallaan, koska silloin ei tule stressiä siitä etteivät neuleet etene halutulla vauhdilla.

Tästä Lankapaitoja ja muita asusteita -kirjasta minulla (Luutonen, Bäckman ja Bäckman 2016) on tekeillä Vöyrin paita. Paita tulee miehelleni, joka ihastui kyseiseen paitaan nähtyään siitä kuvan. 


Aikamme mietittyämme päädyimme vaaleanharmaaseen ja siniseen. Langaksi valitsimme Holst Garnin Noblen, joka on geelong-villan ja kashmirin sekoitus. Erittäin riittoisa lanka. Tällä hetkellä ysi suosikeistani. Tämä neule tulee olemaan työnalla luultavasti pitkään, koska lanka on ohutta ja kerrostiheys on erittäin tiheä. 


Toinen paitaprojekti on Latte Pullover Knitscene Winter 2016 -lehdestä. 


Tätä neulepaitaa neulon Helmilammas -langasta. Se on kolmisäikeinen luonnonvalkoinen villalanka, joka on 100% suomalaista villaa. Olen sen joskus ostanut Tampereen Tallipihan myyntikojusta, jossa tilallinen myi omia tuotteitaan. Tämä on ihanan pehmoinen ja siinä on hieman lanoliinia jäljellä sekä kasvimateriaalia. 


Tässä tällä kertaa. Iloisia neulehetkiä!

Ei kommentteja: