sunnuntai 18. lokakuuta 2009

51 koodia

Pidän Rowanin malleista, mutta kaavioiden puuttuminen ainakin nro 42:ssa on pieni nenän nyrpistyksen kohde.Tämä yllä oleva malli Eurasia nimeltään on ihanan paksu ja kiva, mutta ohje on kamala. Varsinkin, kun minä olen sellainen neuloja, jolla on monta työtä kesken, niin muistapa sitten että C6B, T3L, T3R, P0.......


***


Tätä Iceland-mallia neuloskelen edelleen pikkku hiljaa, mutta onneksi mallikuvio on päähän jäävää sorttia, muuten neulominen olisi vielä hitaampaa, kun se nyt on vain hidasta inspiraation puutteesta.


Näkemisiin; P2, C2B, P2, K3,yfwd, K1, yfwd, K2, P2, Sl1 wyib, K2tog, psso....

3 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Onpa tylsää, että kaaviot loistavat poissaolollaan. Ehkäpä voisi vain lukea valmista neuletta , kun ensin jaksaa hiukan tikutella noiden koodien mukaan?
Iceland - malli näyttää ihanalta... neule ihmeessä se valmiiksi!

Soile kirjoitti...

tuon Iceland neuleen ohje on muuten ollut kerran suuressa käsityö lehdessä. en nyt tietty muista mitään vuotta, joku viime tai sitä edellinen. ohje olisi varmaan mukavampi suomeksi

hiisa kirjoitti...

Iceland-Malli on ihana ja siitä onkin valmistunut noin puolet, mutta nyt ei oiekin inspiroi neuloa sitä ja se onkin lojunut neulekopassa jo jonkin aikaa. Minulla olikin joskus lainassa äitiltä SK-lehti missä ko. malli oli suomennettuna, mutta se on jo palautettu. Silloin taisin ajatella, että kaikesta huolimatta tuo alkuperäinen oli kaikkein paras. Suomennokseen oli muistaakseni tehty kaaviokin mallikerrasta.... Missäköhän sekin on?