tiistai 12. toukokuuta 2009

riemunkirjavaa

Eräänä talvi-iltana, kun olin kotopuolessa käymässä, niin sain jonkinlaisen ahaa-elämyksen tutkiessani äitin varastoja. Lopputulos on tässä:





Täydellistä karnevaalitunnelmaa!
Tähän ilon etsintään käytin välineinä parin vuosikymmenen takaista luonnonvaaleaa puuvillalankaa ja vähän tuoreempaa pätkärääkättyä (sanan varsinaisessa merkityksessä) Marks & Kanttens:in Flox Space puuvillalankaa. Aseina oli 3,5 mm tikut. Lankaa meni varmaankin molempia se 50 g.


Resetteinä oli muutama ohje: Chevron-huivi ja Ravelryn (Rav-linkki) mukaan sama malli on myös ollut vuonna 2005 Marie Claire Idées-lehdessä. Huivin värityskään ei ole oma keksintöä, vaan Räveltämössä on lukuisia esimerkkejä samantyyppisesti neulotuista huiveista. Pelkkää kopiointia alusta loppuun.

Pikkumiinus tulee siitä, että värillisen langan värjäys oli jokseenkin sekavaa; loppua kohden väreissä oli jokin järjestys ja samat värit olivat samoilla kohdin mallineuleessa, joka näyttää jokseenkin tyhmältä, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Mitä pienistä... aina ei voi olla täydellinen.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sait kuitenkin valmiiksi vaikket tykkää,värjärikään ei tiedä mitä tulee. Ajatus tv. äiti.

Näppi kirjoitti...

Aika kivan vinkeä huivi. Osu ja uppos.