keskiviikko 1. lokakuuta 2008

aina oikeassa


Hämeenlinnan Villamokasta ostetut kerää Austermann Eko Pur alpakka-villaa on nyt sitten tuhottu. Kaulaliina on vielä vähän kesken, mutta viimeiset vyyhdistä sain aikaiseksi ranteenlämmittimet. Entiset kun on jo kovin nuhjaantuneet kovassa käytössä. Ne on aivan loistavat varsinkin talvella, kun fillaroin töihin. Hihansuista ei viima tällöin pääse kylmettämään. Kutosen puikoilla aina oikeaa tasona ja peukaloille reiät sekä sauman ompelu ja voilá, valmista. Yksinkertaista ja ei kovin originaalia, mutta mitä neuleympyröissä ei olisi jo keksitty tehdä.

Uusi talvitakkini on nyt valmis, se on nyt pesukoneessa putsaantumassa kaikista lyijykynämerkkailuista. Kuvia tuotoksesta siis myöhemmin.

Loppuun vielä pieni huomio meistä ihmisistä.
Istuin eilen bussissa ja edessäni istui toisesta maailman osasta kotoisin? oleva nuori mies. Bussi täyttyi täyttymistään matkan edetessä, mutta kukaan ei mennyt hänen vieressään olevalle vapaalle istuimelle. Ihmiset mieluummin seisoivat ikään katsomatta. Minun viereinen vapaa paikka taasen täyttyi nopeasti. Ja mekö muka suvaitsevaisia, ja pah!

Ei kommentteja: