perjantai 24. lokakuuta 2008

habitat

Pari päivää sitten valmistui Habitat.

En nyt mitenkään jäänyt koukkuun noihin palmikoihin. Kivan näköinen pipo siitä tuli, mutta jossain kohtaa tuli kyllä ajateltua, että koska tää palmikon vääntäminen loppuu. Onneksi se oli noin pieni projekti. Hyvin kirjoitettu ohje kuitenkin, plussaa siitä.

Tein pipon syvemmän pipon ohjeella, kun kerran oli annettu kaksi eri kokoa joista valita. Mikä pipo se sellainen on, joka ei korvia suojaa? Mutta mutta oma lankavalintani ei onnistunut ihan nappiin, koska jouduin lyhentämään ohjetta lopussa 10 kierrosta, koka piposta meinasi tulla liian syvä. Olisi pitänyt valita se syvyydeltään pienempi malli. Vahingosta viisastuu ja niin edespäin...

Lanka oli kivaa neulottavaa, ei suuremia ongelmia sen kanssa. Ihana väri! Kutittavuudesta en osaa sanoa, mutta sen mitä olen mallaillut niin ei ole ainakaan kutittanut.

Pikkuisen faktaa :

Malli: Habitat

Suunnitelija: Jared Flood aka brooklyntweed

Lanka ja menekki: ruosteenvärinen Rowan felted tweed (merinoa, alpakkaa ja viskoosia), noin 75 g, kaksinkertaisena jotta tiheys olisi sopiva

Puikot: 4,5 mm ja 5 mm pyöröt 40 cm

Luulisin, että tästä piposta saattaa tulla tämän talven käytetyin. Olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

4 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo on kyllä tosiaan. Pipon todellakin pitää suojata korvia, ainakin mun korvia, ne kun ei siedä yhtään viimaa ja tuulta (liian pieni/matala pipo alkaa vaan ärsyttää).

Kiva, että paketti tuli perille. Viimeisen paketin kanssa onkin vähän ongelmia - Liikaa vaihtoehtoja.. :DDD Kun en nyt sentään haluaisi siitä mitään sekamelskaa. Koitan pähkäillä.

Tampereen messuillekin olisi tarkoitus suunnistaa. Sieltäkin siis saattaisi jotain mukavaa pakettiin löytyä. Katsellaan!

-SNY-

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain!

hiisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

SNY: Mäkin aioin mennä sinne messuille.... Innolla odotan sitä, toivottavasti siellä on paljon houkutuksia, jotta voi mennä onnesta sekaisin!