keskiviikko 26. marraskuuta 2008

turkoosia

Tässä uusin lisäykseni kassikokoelmaani:


Malli: Garnstudion huovutettu veska 98-48.
Lanka: Pirtin kehräämön turkoosin värinen hahtuvalanka, luultavasti noin 400 g.
Kassiosuus neulottu 9mm puikoilla ja läppä virkattu 10 mm virkkuukoukulla.
Koko helahoito huovutettu 40 asteen konepesussa.

Olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Väri on ihana, sopii melkeinpä mihin vuodenaikaan vain. Kassi on melko kurvikas, mutta eikähän siihen totu. Jos se häiritsee liikaa, niin ainahan sitä voi muokata lisää.
Tosi nopea oli tämä projekti tehdä. Neuloin kassiosuuden kahdessa päivässä (tai tunneissa laskettuna n. 8h), ja läpän sekä olkahihnan tein yhdessä illassa.
***

Käväisin tänään uusyrityskeskuksessa hakemassa pari läpyskää täyttä asiaa yrityksen perustamisesta ja toiminimi-hakemuksen. Tosin en ole täysin varma tuosta yhtiömuodosta.. Se voi vielä vaihtua osakeyhtiöksikin. Jep, eipä tässä auta muuta kuin yrittää, muuten vanhempana voi ehkä ketuttaa jos ei yrittänyt.

Aikataulusta en vielä tiedä, tarvitsee ensin viilata liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat kohdilleen, jotta voi käydä rahoitusta kinuamassa. Olen vähän epäluuloinen tuon rahoitusasian kanssa, koska lama se tulla pukkaa. Mutta luulisi, että valtio yrittäisi kaikin keinoin taloutta elvyttää ts. yrittää saada uusia kannattavia pk-yrityksiä pystyyn. Mutta mene ja tiedä...

Mielenkiintoinen on se ajatuskin, että alkaisi oppisopimuksella yrittäjäksi. Täytyy vielä ottaa siitä selvää. Onpahan puhdetta loppulomaksi. Olen tässä ollut jo alkuviikon lomalla ja vielä olisi loppuviikko jäljellä. Tosin aika on mennyt johonkin... lepäilyyn ja sen sellaiseen.

Jeps, mutta nyt mä ajattelin mennä uudestaan lepäilemään, alkaa nääs tuo kello tikuttaa kohta puolta yötä.
Vaikken oo syntyperältäni tamperelainen, mutta pidän tuosta nääs -sanasta. Se sopii suuhuni jotenkin luonnostaan. Tai sitten mä oon löytänyt kotini.
Lopuksi vielä tuokiokuva Neffukasta, joka niin mielellään vahtii kulmakunnan tapahtumia.

3 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Hei wau, sä oot siis siirtymässä ajatuksista tekoihin! Upeaa!!!

Neffillähän on loistava päivystyspaikka, viltti ja kaikki. Ja parvekkeen kaide just sopivalla kuononlepuutuskorkeudella. :) Rapsutuksia korvaan taakse!

rasa kirjoitti...

Aiks hieno kassi.. tuntuuko että hihna venyy? Uskaltaiskos tuommoisessa kantaa mitään raskaampaa?

hiisa kirjoitti...

Kiitos!
Ei se hihna juurikaan veny. Kyllä siinä muutamaa kirjaa uskaltaa ainakin kantaa. En ole vielä juurikaan käyttänyt, että tietäisin kuinka se käyttäytyy.